Sportieve activiteiten

   terug naar beginpagina

Wandelen

Lekker wandelen vanuit de camping

Naast de rust biedt Dobrá Lúka ook voor actieve gasten diverse mogelijkheden. Er is voor ieder niveau wel wat te ondernemen. Leuk voor de kinderen (maar ook voor de volwassenen) is de wandeling met het schaap.

Wandelen met Schaap

Wandelen

Er zijn vele mogelijkheden voor wandelaarsbuitendecamping.

Voor wandelen zijn er veel mogelijkheden. Vanuit de camping zijn er korte maar ook lagere routes. Enkele routes zijn uitgezet met een gps die u kunt lenen, dus de kans op verdwalen is klein.

Na een klein ritje met de auto komt u op de pol’ana, een oude vulkaan met prachtige natuur. Hier kunt u uren wandelen over uitgezette routes.

Wandelen

Ook voor de geoefende wandelaars zijn er uitdagingen.

Niet uitdagend genoeg? Als u iets door rijdt komt u bij het Slowaaks paradijs. De naam zegt het al, het is alsof je in het paradijs wandelt. De routes zijn er ook goed uitgezet maar zijn wel spectaculairder en zwaarder om te doen. Klik hier voor meer foto’s van het Slowaaks paradijs. Hier vindt u een film over het Slowaaks paradijs.

Waterval

Fietsen

Voor de sportieve fietsers zijn er genoeg uitdagingen.

Fietsen en mountainbiking behoord ook tot de mogelijkheden. De omgeving is wat heuvelachtig, met bossen en weides. Er zijn dus prachtige plekjes en panorama’s te ontdekken.

Fietsen

Kanoën

Kanovaren / raften op de rivier Hron.

Afhankelijk van het aantal en de ervaring van de deelnemers gaan we met een kano of raft de rivier op. De rivier Hron heeft moeilijkheidsgraad 1, wat betekent makkelijk en geschikt voor beginners. Als de kinderen kunnen zwemmen mogen ze ook mee.

Kanoën

   terug naar beginpagina