Vrijwilliger op Dobrá Lúka. U?

Vrijwilligers

Veel naturisten campings kunnen niet zonder vrijwilligers. Ook Dobrá Lúka heeft vrijwilligers nodig om voor haar gasten een fijne vakantie te verzorgen. We zijn dus misschien wel op zoek naar u! Want we zoeken enthousiaste mensen die in de zomermaanden ons kunnen assisteren.
Niet voor niets!
Natuurlijk staat er iets tegenover uw hulp. Tijdens de periode dat u ons bijstaat mag u gratis kamperen, krijgt u vier maal per week een warme maaltijd (u eet mee met ons en de gasten).

Wat kunt u doen?

De werkzaamheden bestaan uit het maaien van het gras, het serveren van de maaltijden 4x per week, en meer dagelijkse kleine werkzaamheden.

Wie?

Dus kunt u zich een paar weken vrijmaken en hebt u zin om ons te helpen om de gasten in de watten te leggen neem dan contact met ons op. We zoeken “mensen” die houden van gezelligheid en op zijn tijd de handen uit de mouw willen steken. Dit kan een stel zijn maar natuurlijk ook alleen gaande personen. Het enige wat u nodig heeft is een eigen onderkomen zoals een caravan, camper of tent om op de camping te zetten.

Wanneer?

U Kunt ons helpen vanaf eind april tot eind augustus. U hoeft niet de hele periode te helpen. Het kunnen ook een paar weken zijn.

Contact?

Interesse? Mail naar info@dobraluka.eu of bel +421 9 150 77988 of +421 9 08528884

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *