Pipowagen “Kers”

Ga naar accommodaties

Luxe kamperen bij prachtige Slowaakse boerenhoeve.

Een heerlijke Twee persoons pipowagen. Een originele Slowaakse wagen die helemaal in stijl is verbouwd met veel hout en behoud van originele details! Van alle moderne gemakken voorzien: complete keuken met warm en koud water, koelkast, kookplaat en elektrische oven.

De knusse pipowagen heeft een ruim 2 persoons bed van 1,60 bij 2 meter. Binnen vindt u verder een tafel voor twee personen, kledingkasten en volop bergruimte voor uw spullen. Als het een keer wat kouder is stookt u de sfeervolle houtkachel. Of kiest u voor gemak en zet de elektrische verwarming aan.

Buiten op het terras geniet u van de zon en de heerlijke vergezichten in de vallei. De pipowagen staat op een mooie plek met veel privacy. Dichtbij de pipowagen vindt u een ecotoilet. Verder kunt u gebruik maken van het mooie sanitair op de camping. En natuurlijk van ons verwarmd zwembad. Een keer geen zin om te koken? Eet lekker mee met de heerlijke en gezellige maaltijden op onze camping. In het hoogseizoen koken we drie keer in de week.

Roken en huisdieren zijn in de pipowagen “Kers” niet toegestaan. Matrassen, dekbedden en kussens zijn non-allergeen.

 

 

Voorwaarden.

Inventaris

“Ja, Ik wil weten of het Pipowagen “Kers” nog vrij is tijdens mijn vakantie.” Vul even het formulier in en we antwoorden zo snel mogelijk.

* indicates required field

 

Ga naar accommodaties