Vakantiehuis

Ga naar accommodaties

Rustiek vakantiehuis in een eeuw oude boerderij

Genieten van alle gemak? Kies dan voor ons ruime vakantiehuis in een apart deel van onze originele Slowaakse boerderij.

Het vakantiehuis bestaat uit een ruime woon/zitkamer en een goed uitgeruste keuken. Samen zo’n 43 m2 met een eigen ingang. Van buiten is het huis in traditionele kleuren van het Slowaakse platteland in onze omgeving geschilderd.

De woon/zitkamer is in oude stijl ingericht met alle gemakken van deze tijd. U vindt er een oud maar goed tweepersoonsbed met moderne latten bodems, een houtkachel, televisie (met Nederlandse zenders), een zitje en kastruimte. Onze gasten vinden het vakantiehuis charmant ingericht en waarderen de ruimte en authentieke uitstraling van vroeger.

De ruime aparte keuken in dezelfde stijl als de woonkamer. Hier treft u een goed uitgeruste keuken met gootsteen, een koelkast met vriesvak en vier-pits gaskookplaat. Op de grond een prachtige tegelvloer met antieke Slowaakse tegeltjes.

 

Net klaar is de moderne badkamer met douche. wastafel en toilet. Ook heeft het appartement een kinderkamer voor twee kinderen met een houten stapelbed.

Bij uw appartement heeft u een mooie rustige eigen terras om buiten te zitten. Bij de prachtige aardappelkelder en met uitzicht op de dierenweide. Ons appartement is geschikt voor vier personen.

Als bewoner van ons vakantiehuis staan alle faciliteiten van onze camping, zoals bijvoorbeeld het verwarmd zwembad tot uw beschikking. Ook bent u van harte welkom om gezellig mee te eten met de maaltijden die door onze Slowaakse kok worden bereidt.

In het vakantiehuis zijn huisdieren welkom.

Ga naar accommodaties

 

Voorwaarden

Inventaris

“Ja, Ik wil weten of het vakantie huis nog vrij is tijdens mijn vakantie.” Vul even het formulier in en we antwoorden zo snel mogelijk.

* indicates required field

 

Ga naar accommodaties